Al nouălea mall din Capitală, aproape de deschidere

| 07 mai, 2013

Mallul Promenada, de 135 de milioane de euro al austriecilor de la Raiffeisen Evolution se va deschide în cinci luni de zile.

Mallul dezvoltat de Raiffeisen Evolution ar trebui să atragă aproximativ 70.000 de „corporatişti",  care vor lucra în zonă, inclusiv în Sky Tower, cea mai înaltă clădire de birouri din România.

Mallul Promenada va fi situat pe Calea Floreasca din București. La intrarea principală în mall, în stânga, va fi o cafenea Starbucks, iar în dreapta o patiserie Paul, de unde şi-ar putea cumpăra cafeaua, cornurile sau hainele angajaţii celor 140 de chiriaşi ai birourilor din vecinătate, informează ZF.ro.

Deşi terenul de circa trei hectare pentru acest proiect a fost cumpărat încă din perioada 2005-2006, de-abia la începutul lunii februarie 2012  muncitorii firmei Strabag au început să intre serios pe şantier pentru a realiza un proiect din care criza a „tăiat“ un imobil de birouri care ar fi trebuit realizat deasupra mallului.
Malull Promenada, care va fi finalizat în a două jumătate a lunii octombrie, este singurul mall din București construit exclusiv în criză.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ