ALDE îl va desemna pe Tăriceanu candidat la prezidențiale

| 24 iul, 08:47

Coaliţia stă pe un butoi de pulbere după decizia PSD de a o susţine pe Viorica Dăncilă în cursa pentru Cotroceni. Liderii ALDE se declară dezamăgiţi şi arată cartonaşul roşu partenerilor de guvernare. ALDE îl va desemna azi pe Călin Popescu Tăriceanu candidat la prezidențiale.

În ciuda tuturor nemulţumirilor, însă, partidul condus de şeful Senatului rămâne în continuare la guvernare alături de social democraţi.

,, Dacă iți dorești să câștigi cu adevarat aceste alegeri trebuie să ai un candidat care să poată sa rupă votul și de pe zona de dreapta și acesta este Călin Popescu Tariceanu. Prin urmare îl desemnăm pe domnul președinte, candidat ALDE în această cursă prezidențială si cu speranța ca vom avea și alți aliași ulterior'', a declarat, la Realitatea TV,  vicepreședintele ALDE Andrei Gerea.

Gerea a mai spus că desemnarea prezidențiabilului PSD a dezamăgit ALDE.

,, Ce vreau eu să spun însă este că eu şi colegii mei suntem dezamăgiţi de modul cum a evoluat să spunem acest subiect al desemnării unui candidat pentru alegerile prezidenţiale. De mai mult de un an de zile totuşi vorbim în spaţiul public că această coaliţie de guvernare ar trebui să aibă un candidat comun, pentru a îşi maximiza şansele de a câştiga alegerile prezidenţiale, adică pentru noi nu a existat niciodată altă ţintă decât câştigarea alegerilor prezidenţiale şi bineînţeles am stabilit ca şi criteriu de desemnare a candidatului sondajul, să facem sondaje, să facem analize să discutăm că aşa e în coaliţie cu partenerii şi ajungi la o concluzie”, a mai spus  Andrei Gerea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ