ALEGERI LOCALE 2020: Părinţii vor avea voie cu copiii în cabina de vot

| 25 sep, 13:38

Părinţii vor avea posibilitatea să intre cu copiii în secţia şi cabina de vot la alegerile locale de duminică, 27 septembrie 2020, singura interdicţie fiind de obligativitatea purtării măştii de protecţie de către copiii cu vârstă de peste 5 ani.

”Pentru părinții care vor merge la alegerile locale, orice părinte care are lângă un copil își poate exercita dreptul de vot în aceleași condiții ca și până acum. Nu există o interdicție pentru ca părintele să nu aibă acces cu copilul.

Dacă are până în vârsta de 5 ani, la fel ca în regulile de pandemie stabilite pentru starea de alertă, până în vârsta de 5 ani nu este obligatorie purtarea măștii. Peste vârsta de 5 ani, 5 ani împliniți, va fi necesară purtarea măștii. Repet, în aceleași condiții ca cele stabilite pentru starea de alertă, pentru pandemie”, , a declarat președintele AEP, Constantin-Florin Mituleţu-Buică, pentru Edupedu.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 ian, 17:27
edudgeLix
stromectol dosage for pinworms
Evidence suggests that taking oral contraception for at least 5 years reduces the relative risk of developing EOC to 50 of the risk for a woman who has never taken it stromectol rezeptfrei Metformin is a medication that is primarily used to treat type 2 diabetes

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ