Alegeri prezidențiale 2014. Vadim Tudor: Am pentru prima dată convingerea că alegerile sunt complet inutile

| 02 noi, 2014

Alegeri prezidențiale 2014. Președintele Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, a declarat că pentru prima dată are convingerea că alegerile sunt inutile și a mai spus că primul pas către fraudarea scrutinului îl reprezintă "sondajele mincinoase".

"Am pentru prima dată convingerea că alegerile sunt complet inutile. De-a lungul a mai mult de 20 de ani s-au format mai multe grupări interlope care n-au altă treabă decât să fure alegerile și primul pas către fraudarea alegerilor îl reprezintă sondajele mincinoase", a afirmat duminică Corneliu Vadim Tudor, candidatul PRM la alegerile prezidențiale, după ce a votat la Școala 150 împreună cu soția sa și cele două fiice.

Corneliu Vadim Tudor a precizat că joi seara a depus o plângere penală "pe adresa Laurei Codruța Kovesi împotriva patronilor așa ziselor firme de sondare a opiniei publice".

Citește și: RomâniaTV.net: ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. BEC: PREZENŢA LA VOT până la ora 13.00. Cifrele, sub cele din 2009

"Plângerea penală se referă la difuzarea de informații false, obținerea de foloase necuvenite și constituirea în grup infracțional organizat. Ulterior, la urne, la secțiile de votare și pe softul dirijat de ani de zile de știm noi cine, se potrivesc rezultatele cu ce anticipau ei, chipurile. Să le fie rușine acelor contracandidați cu pretenții de democrați care vor să conducă un stat de drept că au refuzat o confruntare electorală în direct. Eu nu capitulez. Săgetătorii pot fi uciși, dar nu înfrânți. Îmi voi urma destinul pentru că va veni și o vreme a dreptății pentru amărâta asta de țară. (...) E foarte greu pe vreme de criză. Ne-au scos prin fraudă și din Parlamentul național și din Parlamentul European. De peste tot. Dar vom rezista!", a adăugat Vadim Tudor.

El susține că a votat "pentru a-și apăra corect șansele".


"Poate le strică Dumnezeu mașinăria asta de fraudă. Poate își întoarce fața către amărâta asta de țară. E greu să distrugi un om ca mine care nu are ce pierde", a spus Vadim Tudor.

Președintele PRM a mai afirmat că a votat pentru "o Românie din care să dispară grupările mafiote".

"Pentru o Românie din care să dispară grupurile mafiote autohtone și internaționale. Pentru o Românie în care mafia să nu fie sub control, să fie sub pământ. Eu nu glumesc când spun că voi umple pușcăriile cu ei și numai eu am autoritatea morală să spun și să fac asta", a declarat Vadim Tudor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ