ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ponta: Prima vizită în calitate de preşedinte o să o fac la Chişinău

| 12 noi, 2014

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale, a declarat miercuri, la Slatina, că prima vizită pe care o va face în calitate de preşedinte va fi la Chişinău.

Aflat în vizită electorală în judeţul Olt, Victor Ponta a participat la un miting în comuna Dobrun, localitatea cu proporţia cea mai mare de voturi pentru Victor Ponta din ţară, în primul tur al alegerilor, precum şi la o întâlnire cu primari şi activul de partid, care a avut loc la Slatina. Ponta le-a mulţumit social-democraţilor din Olt pentru rezultatele obţinut în primul tur al alegerilor şi le-a spus că şi în situaţia în care vor fi pe primul loc la nivel naţional din punct de vedere al rezultatelor în al doilea tur de scrutin, nu în Olt va face prima sa vizită după câştigarea alegerilor, ci în Republica Moldova.

'Prima vizită însă n-o s-o fac la Olt, prima vizită o s-o fac la Chişinău. Să ştiţi că am aflat ieri că Chişinăul, Moldova şi Bucovina nu sunt din România şi nu au treabă cu România. Ori eu o să merg acolo pentru că şi acolo sunt alegeri şi acolo trebuie oamenii să fie alături de cei care vor lucrurile bune pentru ţara lor şi după aceea cu mare drag vin la acea localitate care va bate Dobrunul la vot', a declarat Ponta.

El le-a promis celor prezenţi la întâlnirea de la Slatina că nu îi va dezamăgi nici în zilele rămase până la vot, dar nici dacă va fi ales. 'Nu o să dezamăgesc, cred că nu v-am dezamăgit nici aseară, nu o s-o fac nici în zilele următoare şi mai ales n-o s-o fac de duminică încolo, când împreună cu dumneavoastră cei din Olt, din Oltenia, din Muntenia, din Moldova, din Banat, de peste tot, putem să facem toate lucrurile alea bune pe care le-am promis acum câţiva ani şi să scăpăm de regimul Băsescu, Blaga, Mihai Răzvan Ungureanu, Predoiu, ştiţi dumneavoastră, toţi ăia. Că aseară se spunea să votăm schimbarea, vă rog să votaţi schimbarea, să mă votaţi pe mine ca să nu... cum ar spune şi doamna Paul Vass: 'votaţi Victor Ponta'. Dacă vreţi schimbare, să nu mai îi vedem pe Blaga, pe Mihai Răzvan Ungureanu, pe Predoiu, pe toţi, sigur că asta vom face', a afirmat Ponta.

El a aminitit că promisiunile făcute privind plata subvenţiilor agricole şi mărirea pensiilor au fost respectate şi că pensiile trebuie mărite în continuare.

'Am promis că plătim toate subvenţiile agricole la timp şi cred că puteţi să confirmaţi acest lucru, am promis că mărim în fiecare an pensiile conform legii şi ştiu cât e pensia în România, pentru că mama mea şi bunica mea primesc pensii în România şi ştiu cât sunt de mici şi cât trebuie să le mărim în continuare. Deci toate aceste lucruri le facem împreună cu o singură condiţie: să fiţi puternici şi pe 16, să fiţi pe primul loc dacă se poate, m-aş bucura foarte tare', a mai adăugat Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ