Aleksei Navalnîi a fost diagnosticat cu o boală metabolică de medicii ruşi

| 21 aug, 15:09

Aleksei Navalnîi a fost diagnosticat de medicii din spitalul Omsk din Siberia cu o boală metabolică a cărei cauză este glicemia scăzută. Doctorul Aleksandr Murahovski de la spitalul din Omsk, unde este internat Navalnîi, a mai spus că pe hainele şi degetele acestuia au fost găsite urme de substanţe chimice industriale.

Anterior, unul dintre medicii spitalului, Anatoli Kalinincenko, a declarat că „nicio otravă” nu a fost descoperită în organismul lui Aleksei Navalnîi, potrivit G4Media.ro.

În vârstă de 44 de ani, criticul vehement al preşedintelui Vladimir Putin se află în stare gravă după ce joi dimineaţă a băut ceai despre care aliaţii săi cred că a fost amestecat cu otravă. Ţări europene, în special Germania, au propus transferarea lui Navalnîi pentru a fi tratat în străinătate, dar medicul-şef de la Omsk a anunţat că acesta nu este transportabil, întrucât starea sa este instabilă.

Decizia a fost calificată de apropiaţii lui Navalnîi ca fiind de natură politică, şi nu medicală, urmărindu-se ca toxinele să iasă din corp şi să nu mai poată fi detectate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ