Alerta cu bombă de la Centrul de Afaceri din Vaslui, o glumă. Ce conţinea de fapt bagajul suspect

| 03 sep, 08:16

A fost emisă o alertă cu bombă la Centrul de Afaceri din Vaslui, în această dimineaţă, după ce o persoană a apelat numărul de urgenţă 112 şi a anunţat prezenţa unui diplomat suspect.

UPDATE 09:10 Alerta cu bombă de la Centrul de Afaceri din Vaslui a fost una falsă. Pirotehnicienii au ajuns în posesia bagajului suspect, pe care l-au şi verificat.  Cel mai probabil, alarma falsă a fost dată de cineva pus pe glume, şi asta pentru că în bagajul respectiv au fost descoperite 2 cepe, o pungă de covrigi şi o doză de bere.

Problema care se ridică în acest moment este cea referitoare la risipa de resurse a agenţiilor specializate de intervenţie.

 

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, măsurile de securitate în zona Centrului de Afaceri au fost luate în urma unui apel la numărul de urgenţă 112, prin care era anunţată existenţa unui colet suspect pe trotuarul din faţa instituţiei. În consecinţă, poliţiştii au luat măsuri pentru asigurarea perimetrului, fiind blocat accesul în clădirea Centrului de Afaceri, în care funcţionează şi Serviciul de Evidenţă a Populaţiei din cadrul Primăriei Vaslui şi care deserveşte peste 30 de comune din judeţ.

Totodată, a fost evacuată şi staţia de carburanţi din imediata vecinătate, fără a se mai permite şoferilor să intre în benzinărie pentru a alimenta. De asemenea, a fost blocat şi traficul pe o porţiune din şoseaua de centură a municipiului Vaslui, traficul fiind deviat. Coletul suspect, care pare a fi o sacoşă, urmează să fie verificat de către echipe de pirotehnicieni ai Serviciului Român de Informaţii specializaţi în astfel de misiuni.

Tag-uri: alerta, atentat, sri, Vaslui
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ