Alertă! Marinari români răpiti de pirați. A fost activată celula de criză

| 04 mar, 17:03

Trei marinari de pe nava românească Histria Ivory, au fost răpiți de pirații nigerieni. Atacul asupra navei a avut loc aseară, în apele Republicii Togo.

Nava este ancorată în apropierea coastelor nigeriene.

Atacul asupra navei româneşti a avut loc aseară. Compania care deţine nava a confirmat informaţia potrivit căreia nava a fost atacată de piraţi, iar mai mulţi marinari români ar fi fost răpiţi. În acest context, a fost instituită o celulă de criză.

Ministerul Afacerilor Externe, prin Ambasada României la Abuja, are în atenție evenimentele legate de incidentul produs în apele teritoriale ale statului Togo la data de 3 martie 2019, în care a fost implicată o navă sub pavilion maltez.

Reprezentanții misiunii diplomatice au întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale, în vederea obținerii unor informații cu privire la existența unor cetățeni români printre persoanele afectate. Din datele preliminare obținute, s-a confirmat faptul că printre membrii echipajului dispăruți se află trei cetățeni români.

Tag-uri: marinari, nava, piraţi
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ