Alertă meteo! COD GALBEN de furtună în șase județe

| 20 iun, 16:25

Noi atenționări Cod Galben de furtună, valabile în următoarea oră, au fost emise sâmbătă de meteorologi, pentru mai multe localități de pe raza județelor Dâmbovița, Prahova, Buzău, Argeș, Iași și Botoșani.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie /ANM/, până la ora 17, 00, local, în județele Dâmbovița, Prahova și nord-estul județului Buzău, zonă delimitată de localitățile Lunca Jariștei, Patârlagele, Măgura, Beceni și Bisoca, se vor semnala averse ce vor cumula 20 — 25 l/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de mici dimensiuni.

De asemenea, până la 16,30, va fi valabilă atenționarea de furtună pentru sudul județului Argeș, zonă delimitată de localitățile Costești, Rociu, Mozăceni, Izvoru, Căldăraru, precum și atenționarea emisă de ANM pentru nord-vestul județului Iași, zona delimitată de localitățile Tătăruși, Pașcani, Alexandru Ioan Cuza, Tg. Frumos, Cotnari, Oțeleni, și pentru sud-vestul județului Botoșani, respectiv localitățile Tudora, Corni, Botoșani, Sulița, Prăjeni.

Avertizările de fenomene periculoase imediate /nowcasting/ se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, precizează ANM.

Tag-uri: anm, cod galben, furtună
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ