Prognoza meteo: Cum va fi vremea în Weekend

| 25 iun, 16:38

Vineri, vremea va fi răcoroasă în toată ţara. Sâmbătă, vremea se va ameliora atât sub aspectul precipitaţiilor, cât şi din punct de vedere termic. Duminică, instabilitatea atmosferică se va manifesta în vestul şi centrul ţării şi în zonele montane şi submontane prin înnorări temporar accentuate şi local averse şi descărcări electrice.

Vineri, vremea va fi răcoroasă în toată ţara. Cerul va fi mai mult noros în regiunile sudice şi centrale, unde pe parcursul zilei ploile vor fi frecvente şi local însemnate cantitativ. În sudul Transilvaniei, în zona Carpaţilor Meridionali şi în nordul Munteniei se cumula peste 20 l/mp şi pe arii restânse peste 50-70 l/mp. În restul teritoriului, în prima parte a intervalului vor fi înnorări temporare şi va ploua local, mai ales la munte, apoi cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile estice, în extremitatea de sud-vest şi pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 de grade in nordul Munteniei si al Olteniei şi 27 de grade în estul ţării, scrie RomâniaTV.net.

Vremea va fi instabilă şi răcoroasă în Capitală. Cerul va fi noros şi va ploua moderat cantitativ. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 21-22 de grade.

Citește și: ALERTĂ! Ploi abundente şi pericol de inundaţii. Cod portocaliu valabil în şapte judeţe

Sâmbătă, vremea se va ameliora atât sub aspectul precipitaţiilor, cât şi din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi ploi slabe pe arii restrânse în sudul şi centrul ţării şi zonele montane şi izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade in estul Transilvaniei şi 28 de grade in Banat.

Vremea se va ameliora ca aspect şi se va încălzi, în Capitală. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi condiţii pentru ploaie slabă, de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade.

Duminică, instabilitatea atmosferică se va manifesta în vestul şi centrul ţării şi în zonele montane şi submontane prin înnorări temporar accentuate şi local averse şi descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse în orele serii şi la începutul nopţii. Cu totul izolat, mai ales la munte, cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în est şi în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade in Bucovina si estul Transilvanie şi 29 de grade in sud-est.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi condiţii pentru averse şi descărcări electrice, în special în partea a doua a zilei şi la începutul nopţii, în Capitală. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade.

Tag-uri: anm, prognoza meteo
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ