Veşti proste de la meteorologi: Revin ploile şi frigul

| 23 iun, 20:01

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele zile. Potrivit acesteia, vremea va deveni instabilă și se va răci semnificativ.

PROGNOZA METEO pentru MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi în general instabilă în vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi la munte, unde cerul va avea înnorări temporar accentuate şi pe arii relativ extinse, mai ales după-amiaza şi în prima parte a nopţii, se vor semnala averse, însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, posibil, trecător, cu aspect de vijelie. În sud-estul teritoriului vremea va fi în general frumoasă, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse, mai ales în a doua parte a intervalului. Izolat, îndeosebi la munte, cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp. Valorile termice diurne vor marca o scădere faţă de ziua precedentă în regiunile vestice, unde vremea va deveni răcoroasă pentru această dată, în timp ce în restul teritoriului acestea se vor menţine apropiate de limitele normale ale acestei perioade. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 19...20 de grade în Dealurile de Vest şi în depresiuni şi 31 de grade în est şi sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 10 şi 20 de grade.

LA BUCUREŞTI

Vremea se va menţine frumoasă şi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul, mai mult senin în cursul zilei, se va înnora treptat spre sfârşitul intervalului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 29...30 de grade, iar cea minimă de 15...17 grade.

PROGNOZA METEO pentru JOI

 

Vremea va fi în general instabilă şi se va răci faţă de ziua precedentă, devenind răcoroasă pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi vor fi ploi de scurtă durată, însoţite de descărcări electrice şi intensificări trecătoare ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 14...15 grade.

Citeşte şi: CUTREMUR cu magnitudinea de 6,9 grade

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ