Prognoza meteo: Cum va fi vremea săptămâna viitoare

| 28 iun, 17:35

La începutul săptămânii viitoare, vremea rămâne instabilă. Meteorologii anunţă ploi, vânt şi descărcări electrice. Temperatura maximă nu va depăşi 27 de grade în majoritatea regiunilor.

Luni vremea va fi în general instabilă în regiunile sud-vestice, în zonele montane şi submontane, iar noaptea şi în vest şi nord-vest, unde vor fi înnorări temporar accentuate, local averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul ţării cerul va fi variabil. Temperaturile maxime se vor încadra între 22...23 de grade în depresiuni şi în zona subcarpatică şi 29 de grade, izolat, Campia de Vest si nordul Dobrogei.

În Bucureşti,
cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade.

Marti vremea va fi în general instabilă în regiunile din jumătatea vestică a ţării şi în zona de munte, unde mai ales în cursul zilei, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spaţii restrânse, mai ales în Moldova. Izolat cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade in nord-estul Transilvaniei si nordul Moldovei si 29 de grade in sudul Moldovei.

În Bucureşti, cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales spre seară, când vor fi posibile averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 26...27 de grade.

Miercuri vremea va fi normală din punct de vedere termic dar în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului începând cu orele după-amiezii local în zonele montane şi submontane, pe arii restrânse în sud şi centru şi cu totul izolat în restul teritoriului, iar seara şi în cursul nopţii pe arii relativ extinse în nord-est. Izolat, îndeosebi în zona Carpaţilor Meridionali se vor cumula cantităţi de apă mai însemnate, ce vor depăşi 15...20 l/mp şi vor fi posibile căderi de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade in Transilvania si 30 de grade in Moldova, Muntenia si Campia de Vest.

Vremea va fi uşor instabilă, dar normală din punct de vedere termic pentru începutul lunii iulie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi spre seară, când trecător se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ