Prognoza meteo pentru următoarele trei luni

| 19 iun, 15:10

Meteorologii anunţă că în lunile iulie, august şi septembrie nu vom avea ploi, decât reduse cantitativ, în timp ce temperaturile se vor menţine ridicate, relatează romaniatv.net.

PROGNOZA METEO IULIE

Temperaturile medii lunare se vor situa peste normalul climatologic in cea mai mare parte a tarii, abaterile termice cele ma i mari fiind posibile in special in zonele sud-estice, sudice si vestice. Cantitatile lunare de precipitatii vor fi deficitare in aproape toata tara.

PROGNOZA METEO AUGUST

Regimul termic se va situa in limite apropiate de mediile multianuale in regiunile nordice si centrale, iar in restul teritoriului vor fi valori termice peste norme. Cantitatile lunare de precipitatii vor fi sub mediile climatologice in cea mai mare parte a teritoriului, cele mai scazute valori fiind posibile local in sud-estul si sudul tarii.

PROGNOZA METEO SEPTEMBRIE

Temperatura aerului va avea valori medii peste normalul climatologic in sudul si estul tarii si local in celelalte regiuni. Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general apropiate de mediile climatologice in regiunile centrale si nordice si deficitare in restul teritoriului.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ