ALERTĂ TERORISTĂ la redacţia unui ziar din Suedia

| 18 feb, 18:02

O alertă cu colet suspect a fost declanşată miercuri, la sediul unui ziar din oraşul suedez Orebro, care publicase caricaturi cu profetul Mahomed.

Coletul suspect a ajuns, miercuri, la redacţia care publicase anterior caricaturi cu profetul Mahomed ale caricaturistului suedez Lars Vilks. El fusese, sâmbăta trecută, ţinta preferată a teroriştilor, fiind gazda dezbaterii vizate de atacul armat comis la Copenhaga sâmbătă după-amiaza.

După toate aparenţele, coletul suspect ar fi fost expediat din Germania la sediul ziarului Nerikes Allehanda şi ar conţine "un obiect tare", informează presa din Örebro.

Directoarea ziarului, Katrin Säfström, a declarat că poliţia a izolat zona şi aştepta sosirea unei unităţi de genişti de la Stockholm. Poliţia din Germania a fost, de asemenea, informată despre caz.

 

Citeşte şi: Alertă teroristă în Germania. Autoritățile au anulat cel mai mare carnaval din nordul țării

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ