Alexandrescu (USR): Retragerea demisiilor miniștrilor, o tentativă disperată a PSD de a se impune în fața președintelui

|

Senatorul USR Vlad Alexandrescu a declarat, joi, că retragerea demisiilor miniștrilor reprezintă' o tentativă disperată a PSD de a se impune' în fața președintelui Iohannis, menționând că miniștrii fac acest gest și din dorința de a rămâne "la butoane" pe perioada următoare.

"Este o tentativă disperată a PSD de a se impune, practic, în fața președintelui Iohannis și de a crea o situație de urgență acolo unde Parlamentul, care este forul suveran, a demis Guvernul. În momentul de față Guvernul nu mai are nicio legitimitate. A fost demis, ca niciodată, în urma unei moțiuni de cenzură a propriului partid, el nu este susținut nici de partidele de opoziție, nici de propriul partid. Suntem într-o situație ridicolă, iar acești miniștri vin și-și smulg demisiile și spun: eu nu mi-am dat demisia, eu vreau să rămân în continuare la butoane", a afirmat Alexandrescu, la Parlament.

Potrivit senatorului USR, demisiile retrase ale miniștrilor reprezintă "o poveste de Ilf și Petrov".

"Este un cabinet care este demis prin moțiune de cenzură a propriului partid, un Cabinet în care miniștrii și-au dat demisia înainte să fie demiși, un cabinet în care miniștrii revin acum și își retrag, își smulg demisiile de pe masa premierului, cu dorința de a se crampona de funcții și de a rămâne la butoane pe perioada următoare pentru a semna, probabil, tot felul de acte și de ordine de ministru și de hotărâri de Guvern, care, din punctul nostru de vedere, sunt cu totul ilegale și ilegitime", a comentat Vlad Alexandrescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ