Alexandru Ciucu: Sper ca Iohannis să fie cel care dă tonul unei schimbări de imagine în clasa politică

| 21 mai, 23:39

Designerul Alexandru Ciucu a declarat într-o intervenție telefonică  la B1 TV, că își dorește ca președintele Klaus Iohannis să dea tonul unei schimbări de imagine în clasa politică.

"Instituția prezidențială a apelat la serviciile mele, aici mă refer la domnul Iohannis, iar eu am dat curs acestei invitații cu bucurie. Cred că oamenii din politică ar trebui să apeleze la specialiști. Iohannis este la început și sper să fie și cu alte ocazii cel care dă tonul unei schimbări, și nu mă refer numai la ceea ce fac eu, ci toți designerii români, care au o mare capacitate creativă, mai ales în domeniul vestimentar. Președintele va purta creațiile mele la ocaziile oficiale. Domnul președinte are o înălțime apreciabilă, poate și din acest punct de vedere a preferat să apeleze la serviciile mele”, a spus acesta.

Referitor la faptul că prima doamnă a încălcat dress-codul și la întânirea cu papa Franisc, designerul susține că presa este mult mai critică decât Biserica.

"În general presa este mult mai acidă și pedepsește micile extravaganțe mai mult decât o face instituția bisericii. Cred că există niște linii în care ținuta trebuie să se încadreze, dar majoritatea discuțiilor din zona asta sunt nefondate din punct de vedere stilistic", a explicat designerul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ