Alexandru Rafila: ”Ar fi un semn de solidaritate din partea României să doneze o cantitate de vaccin Republicii Moldova!”

| 28 dec, 17:55

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentant al României la OMS, afirmă, luni, că limitarea răspândirii pandemiei de coronavrus este ”o prioritate” a tuturor statelor, dar, deocamdată, doar statele din Uniunea Europeană au acces la vaccin.

 

”Consider că ar fi un semn de solidaritate din partea României să doneze o cantitate de vaccin fraţilor noştri din Republica Moldova”, a afirmat deputatul.
"Controlul pandemiei COVID-19 reprezintă o prioritate pentru toate statele din Regiunea Europeană a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi deocamdată doar statele membre ale UE au acces la vaccinuri. Consider că ar fi un semn de solidaritate din partea României să doneze o cantitate de vaccin fraţilor noştri din Republica Moldova, pentru a asigura protecţia personalului medical implicat în îngrijirea pacienţilor”, a scris, luni, pe Facebook, Alexandru Rafila.
Acesta afirmă că, ”la fel cum virusul nu cunoaşte graniţe, şi lupta cu acesta trebuie să se încadreze în acelaşi registru, pentru a putea cu toţii să revenim cât mai rapid la o viaţă normală".
România a primit prima tranşă de vaccn anti-Covid 19 şi urmeaază să mai primească alte doze în zilele următoare.

 

Tag-uri: oms, rafila, vaccin
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ