ALEXIA ERAM, sărutări fierbinţi cu protejatul lui VELEA! Ce declaraţie de dragoste i-a făcut fiica ANDREEI ESCA iubitului ei

| 10 aug, 09:52

Alexia, fiica Andreei Esca, în vârstă de aproape 16 ani, a devenit o adevărată domnişoară, care a început deja să se afişeze în ipostaze sexy. Însă, nu doar aceasta a fost o veste neaşteptată pentru fanii Alexiei, ci şi fotografiile în care adolescenta apare alături de iubitul ei, Mario Fresh, cel care este unui dintre "copiii de suflet" pe care Alex Velea i-a luat suba aripa sa, sprijinindu-i în cariera lor muzicală.

Mario şi-a serbat ziua de naştere, iar iubita sa nu a ezitat să-şi exprime iubirea pe contul său de Instagram, postând o imagine în care cei doi se sărută pasional, alături de mesajul: "La mulţi ani, iubirea mea!". Mario şi-a arătat la rândul lui mândria de a o avea drept iubită pe fiica Andreei Esca, postând la rândul lui o altă imagine în care se ţin în braţe.

Citește mai departe AICI.

Tag-uri: andreea esca
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 dec, 21:34
VashReabs
can you mix doxycycline and amoxicillin
Background Ovarian cancer arising from an endometriotic cyst in a postmenopausal woman under tamoxifen therapy is rare buy doxycycline 30 pills

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ