Alfred Simonis: ”Orban şi imaculaţii din USR se ţin cu dinţii de pensiile speciale. Ele puteau fi eliminate azi!”

| 16 feb, 19:07

Liderul deputaţilor PSD Alfred Simonis a declarat că a solicitat în şedinţa de marţi a Birourilor permamente reunite ale celor două Camere organizarea unui plen reunit în care să fie votat proiectul de lege al PSD de eliminare a pensiilor speciale pentru parlamentari, însă Ludovic Orban şi cei de la USR-PLUS au inventat tot felul de chichiţe procedurale pentru a tergiversa acţiunea.

 

„Orban şi imaculaţii din USR se ţin cu dinţii de pensiile speciale! Astăzi am solicitat în Biroul Permanent Reunit organizarea de îndată a unui plen reunit în care să votăm proiectul PSD de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor. Pensiile speciale puteau fi eliminate azi! Dar n-au vrut! Au inventat tot felul de chichiţe procedurale ca să tergiverseze! Nişte ipocriţi patetici!”, a scris Alfred Simonis marţi pe Facebook.
Preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban a anunţat că susţine introducerea pe ordinea de zi pentru votul final a proiectului de lege prin care sunt desfiinţate pensiile speciale pentru parlamentari şi a menţionat că acest lucru s-ar putea întâmpla miercuri. El a precizat că Birourile permanente reunite au decis să trimită către comisia de statut cele trei proiecte de lege privind desfiinţarea pensiilor speciale pentru parlamentari.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ