Alin Anastasescu, patron al clubului Colectiv, rămâne în arestul Poliţiei Capitalei

| 24 dec, 14:26

Alin Anastasescu, acţionarul majoritar al clubului Colectiv, rămâne în arestul Poliţiei Capitalei. Decizia de joi a instanţei este definitivă. Judecătoria Sectorului 4 a decis, în urmă cu trei zile, înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu, însă decizia nu era definitivă.

Judecătoria sectorului 4 a admis, luni, cererea lui Alin George Anastasescu, patron al clubului Colectiv, de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu, însă decizia nu este definitivă. În cazul celorlalţi doi patroni ai clubului Colectiv, Paul Gancea și Costin Mincu, hotărârea dată luni de Tribunalul București a fost definitivă. Ei sunt de trei zile în arest la domiciliu.

Paul Gancea, George Alin Anastasescu şi Costin Mincu se aflau în arest din 3 noiembrie, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă în dosarul incendiului de la clubul Colectiv.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ