ALINA BICA rămâne sub control judiciar

| 20 aug, 11:45

Fosta şefă a DIICOT Alina Bica rămâne sub control judiciar, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a respins joi cererea de revocare a măsurii formulate în ambele dosare în care a fost trimisă în judecată pentru fapte de corupţie.

Tot sub control judiciar rămâne şi Alin Cocoş inculpat într-una din aceste cauze. Decizia Instanţei Supreme este definitivă. 

La ieşirea din sediul ÎCCJ, Alina Bica a susţinut că nu intenţionează să plece într-o vacanţă în străinătate în cazul în care controlul judiciar va fi revocat, motivând că nu se poate face un astfel de concediu gratuit, dar şi că trebuie să lucreze. 

"O să-mi deschid un cabinet de avocatură. Trebuie să lucrez. În pofida a ceea ce s-a spus, nu am alte surse de venit, e normal. (...) De 9 luni eu nu am sursă de venit. Bănuiesc că nu pot să stau pe banii părinţilor. Stau într-un apartament de 50 mp cu o rată de 400 euro pe lună, pe care dacă nu o plătesc mă dau afară", a afirmat Bica.

Citeşte şi: ALINA BICA, gest NEAŞTEPTAT. DECIZIA care uimeşte pe toată lumea

Fosta şefă a DIICOT a mai spus că aşteaptă să dea declaraţii pentru a fi auzită şi că speră să nu aibă soarta Marianei Rarinca.


"Abia aştept să dau declaraţii, aştept să fiu auzită şi sunt sigură că lucrurile vor sta altfel, pentru că unde nu sunt lucruri nu ai cum să le constaţi. Cred că sunt singurul inculpat din lumea asta care a primit mită un bun pe care mituitorul nu-l avea la momentul la care a săvârşit fapta", a susţinut ea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ