Alina Gorghiu: A fost catastrofal mandatul actualei conduceri a ANRE

| 06 sep, 18:40

Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a declarat, marţi, că a fost catastrofal mandatul actualei conduceri a ANRE, care se termină în luna octombrie, ea precizând că, ”fără niciun fel de exagerare, tăcerea lor vinovată din toate aceste luni ne-a costat enorm”.

 

„Slavă cerului că se termină (mandatul conducerii ANRE în octombrie - n.r.), că a fost catastrofal mandatul actualei conduceri a ANRE. Fără niciun fel de exagerare, tăcerea lor vinovată din toate aceste luni ne-a costat enorm. Este actorul care trebuia să fie cel mai atent la piaţa energiei şi să vină cu soluţii”, a spus Alina Gorghiu, la Senat.
Ea a mai precizat că, din păcate, la final şi-a manifestat prezenţa, nu neapărat interesul, participând la acel comitet interguvernamental pe care premierul Ciucă l-a organizat şi au venit cu această ordonanţă, astfel încât să avem un teren legislativ predictibil”.
Alina Gorghiu a mai spus că mai e doar o lună până la finalizarea mandatului conducerii ANRE şi că şi-ar dori specialişti în aceste funcţii.
„Mai e o lună până la finalizarea mandatului conducerii ANRE, pe care PSD şi-a asumat-o. Domnul Chiriţă e colegul de la PSD, susţinut de PSD şi menajat în această perioadă. Aş fi preferat să fie pus mai mult la muncă în beneficiul consumatorilor casnici, al firmelor care au avut mari probleme, însă tot răul spre bine. Se termină mandatul conducerii ANRE şi îmi doresc tare mult să văd specialişti acolo care să fie implicaţi activ în rezolvarea problemelor”, a spus preşedintele interimar al Senatului.

 

Tag-uri: Alina Gorghiu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ