Alina Gorghiu, atac dur la adresa ministrului Justiţiei: „Doamna Prună egal PSD, egal Cazanciuc

| 06 dec, 15:36

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marţi, că PSD şi ministrul Justiţiei, Raluca Prună, nu îşi doresc o lege a răspunderii magistraţilor, afirmând că „Prună egal PSD, egal Cazanciuc“.

„La PSD nu există legea răspunderii magistraţilor. Domnul Cazanciuc, viitor ministru al Justiţiei în Guvernul Dragnea, nu dă doi bani pe acest cadrul legislativ care ar putea duce la diminuarea derapajelor din Justiţie. PSD nu are această lege în programul de guvernare, ba domnul Cazanciuc susţine că nu are nevoie de această lege. Este pe aceeaşi lungime de undă cu doamna Prună din acest punct de vedere“, a spus Alina Gorghiu într-un interviu acordat DC News.   Pentru a se face înţeleasă, preşedinta PNL a subliniat că prin poziţionarea sa Raluca Prună ajunge să aibă o părere similară cu a social-democraţilor, cei care au contestat-o în repetate rânduri.   „La nivel de opinie pe legea răspunderii magistraţilor aş spune doamna Prună egal PSD egal Cazanciuc. Au aceeaşi opinie, că nu este nevoie de legea răspunderii magistraţilor, a mai spus liderul PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ