Alina Gorghiu: Colaborarea cu PSD, la momentul acesta, este una bună, e una necesară

| 29 sep, 20:05

Preşedintele Senatului, Alina Gorghiu, afirmă că, la acest moment, colaborarea cu PSD este ”una bună, e una necesară” pentru a asigura stabilitatea. ”Sigur că mai sunt tot felul de clivaje generate de diferenţa ideologică, diferenţa de mesaj, structural suntem diferiţi”, admite ea.

 

”Este un subiect care revine în actualitate în fiecare secundă a dinamicii noastre politice – colaborarea cu PSD-ul, care, la momentul acesta, este una bună, e una necesară. E una fără de care tu nu puteai să treci prin această perioadă. Aveai nevoie de stabilitate pe care singur n-o puteai, pe care PNL singur la guvernare n-o putea asigura. N-aveai cu cine să faci guvern ca să obţii voturile unei majorităţi parlamentare. Sigur că mai sunt tot felul de clivaje generate de diferenţa ideologică, diferenţa de mesaj, structural suntem diferiţi, unii suntem concentraţi pe dimensiunea economică (...) ne străduim să facem economii... Colegii noştri sunt cu un electorat predominant din categorii mai îmbătrânite, vulnerabile, şi atunci sunt mai atenţi la dimensiunea socială decât la partea economică. Trebuie cumva găsit mijlocul, linia care să ne unească, dar să ştiţi că mai tare decât noi efortul îl face posibilitatea ascensiunii extremismului în România”, a declarat, miercuri seară, la B1 Tv, Alina Gorghiu, potrivit News.ro.
Ea a criticat incidentele recente din Parlament şi a continuat spunând că ”dl. Simion nu o dată... omul nu îşi stăpâneşte nervii”.
”Are politica pumnului cumva în sânge, şi-o mai reprimă când vede camerele de luat vederi... (...) Dacă ajungi în Parlamentul României să stingi lumina într-o Comisie, să te porţi ca un mitocan... vorbeşti de un nebun care conduce un partid care are pretenţii de partid parlamentar, care are pretenţii de candidatură la preşedinţie”, a susţinut Gorghiu.
Gorghiu a adăugat că este vorba şi despre o retorică antieuropeană şi filorusă.

 

Tag-uri: Alina Gorghiu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ