Alina Gorghiu contracarează acuzaţiile pe care Liviu Dragnea le-a făcut la adresa ACL

| 12 noi, 2014

Prim-vicepreşedintele ACL Alina Gorghiu afirmă că este 'jenant' ca preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, să susţină că ACL ar face fapte care încalcă legea electorală, susţinând că cei cei care apar în înregistrările prezentate de acesta ar fi de fapt social-democraţi.

'Dl Dragnea vorbeşte de funie în casa spânzuratului. Dacă ar fi avut simţul ridicolului, nu ar fi ieşit tocmai domnia sa, care este inculpat într-un dosar de fraudă electorală, să vorbească despre incidente care ţin de mită electorală şi de fraudare a alegerilor, chiar dacă vorbim de Alexandria. Alexandria şi judeţul Teleorman sunt 'pesedizate' în mare parte, toate funcţiile din deconcentrate aparţin PSD-ului, majoritatea sunt şantajaţi de PSD, scorul politic a fost de aproximativ 60% în Teleorman. Să spui că ACL a făcut nu ştiu ce fapte care încalcă legea electorală este jenant pentru dl Dragnea', a declarat Gorghiu, miercuri, pentru AGERPRES.

Ea a afirmat că, din punctul său de vedere, cei care apar în înregistrări nu ar fi membri ACL, ci PSD, motivând că 'a uitat dl Dragnea de când a venit în Bucureşti care îi sunt membrii'.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că PSD a făcut plângere la poliţie şi a prezentat un film în care ar apărea persoane cunoscute ca fiind apropiate ACL care dau mită electorală.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ