Alina Gorghiu, despre candidatura la Primăria Capitalei: "Acestui partid nu pot să-i refuz nimic"

| 18 iun, 13:42

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a vorbit în cadrul unui interviu pentruAdevărul despre viitoarele alegeri de la Primăria Capitalei.

Despre un candidat potrivit al PNL la alegerile din 2016 pentru Primăria Capitalei, Gorghiu spune că "nu am să pun degetul pe o persoană, sunt foarte mulți doritori. Mi-aș dori să văd alt primar general".

În ceea ce privește un zvon potrivit căruia liberala ar candidat anul viitor, aceasta a declarat că "nu mi-am pus problema, dar sunt colegi din PNL care și-au anunțat intenția. Mi-aș dori o competiție serioasă în partid".

Gorghiu precizează că, în cazul în care PNL i-ar cere să participe la alegeri, "acestui partid nu pot să-i refuz nimic".

 

Citeşte şi: Alina Gorghiu, despre comparația cu Elena Udrea

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 iun, 14:15
liviuioan
--- IA DE LA BASESCU ! --
Fii BARBATA si ia in piept toata suflarea bucurestenilor . Pacat de RUSANU--VLASOV--CHILIMAN . --LEGITIMITATEA--se obtine greu .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ