ALINA GORGHIU, explicații în dosarul lui Mihail Vlasov, ca martor

| 16 iun, 16:09

Copreședinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marți, că a dat explicații la Parchet ca martor în dosarul "Registrul Comerțului".

"Sunt în calitate de martor într-un dosar şi mă voi duce de fiecare dată când voi fi solicitată în absolut orice speţă şi astăzi, dacă merg pe stradă şi văd un incident şi mă solicită poliţia română sau parchetul, mă voi duce să dau explicaţii ca martor. Spre deosebire de mulţi colegi de ai mei care găsesc de cuviinţă să facă tot felul de demersuri mai mult sau mai puţin oculte sau ascunse sau netransparente ca să nu rezolve porblema atunci când există o solicitare", a spus Alina Gorghiu, întrebată în legătură cu implicarea în dosarul lui Mihail Vlasov, în care au apărut interceptări unde este menționată.

Citeşte şi: Alina Gorghiu apare în dosarul lui Mihail Vlasov: Iniţiativă legislativă după dictare. Reacţia copreşedintelui PNL

"Am fost, am dat explicaţii, a durat puţin pentru că, din păcate, nu am informaţii în legătură cu vreo faptă din acel dosar. Aşa cum am văzut şi aţi văzut şi dumeavoastră susţinerile Parchetului, este dosarul în instanţă, în cazul în care există nelămuriri pe alte speţe, voi avea absolut aceeaşi conduită, dar sper ca, cu ocazia asta, propaganda PSD se va epuiza", a adăugat Alina Gorghiu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ