Alina Gorghiu îndeamnă alegătorii să voteze "oameni oneşti şi cinstiţi"

| 05 iun, 10:50

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu i-a îndemnat duminică pe alegători să voteze "în primul rând oameni oneşti şi cinstiţi", afirmând că acesta ar fi cel mai important atribut al unui primar în ziua de astăzi.

"Îmi doresc să se schimbe viaţa în multe comunităţi din România, dar, din păcate, pentru că unii n-au vrut turul doi, e destul de probabil să nu se schimbe pe măsura pe care ne-o dorim. De aceea, pentru că nu avem un al doilea tur, vă îndemn pe toţi să veniţi la vot, să votaţi util, să votaţi cu raţiunea şi cu sufletul în acelaşi timp şi să ştiţi un lucru: cei care stau acasă şi care dau acel vot de blam nu decid. Doar cei care vin la vot pot decide soarta comunităţii lor, aşa că vă rog să vă implicaţi, să vă decideţi viitorul în Bucureşti, la sector şi să alegeţi în primul rând oameni oneşti şi cinstiţi. E, cred, cel mai important atribut al unui primar în ziua de azi", a declarat Gorghiu, la ieşirea de la urne, potrivit Agerpres.

Ea a mărturisit că a votat cu emoţii, "cu sufletul şi cu raţiunea", precizând că alegerea a fost una uşoară.

"Am votat cu emoţii. Mi-am uitat şi buletinul. Noroc că au strigat după mine membrii secţiei să-mi recuperez buletinul de identitate. Am votat cu emoţie, dar am votat cu sufletul şi cu raţiunea în acelaşi timp. A fost o alegere uşoară din punctul ăsta de vedere, pentru că am ales şi pentru sector şi pentru Primăria Generală soluţii serioase. (...) Am ales oameni integri, serioşi, oneşti, oameni cu experienţă în administraţie, care am convingerea că o să facă (...) o viaţă mai bună", a mai spus Gorghiu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ