ALINA GORGHIU: Lecţia grecească arată că populismul poate prăbuşi o ţară. Ponta are aceeaşi reţetă

| 21 aug, 13:37

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu afirmă că demisia Guvernului Tsipras reprezintă o nouă problemă pentru Atena, susţinând că lecţia grecească arată că populismul poate prăbuşi o ţară şi că premierul Victor Ponta acţionează după această reţetă, transmite Agerpres.

 

"Demisia guvernului Tsipras de la Atena reprezintă o nouă problemă pentru o ţară aflată de multă vreme într-o situaţie foarte dificilă. Inclusiv din acest motiv prudenţa şi responsabilitatea rămân în continuare esenţiale pentru România. Cel mai important lucru este să nu ne facem rău cu mâna noastră, intrând - prin cheltuieli nesăbuite - în deficite bugetare de genul celor care au dus Grecia aproape de faliment", a scris vineri Alina Gorghiu pe Facebook.

Ea spune că nu poate "accepta cinismul lui Victor Ponta de a planta bombe cu ceas, setate să explodeze în economie după ce acesta nu va mai fi premier".

"Lecţia grecească e aceea că populismul poate prăbuşi o ţară, iar premierul Ponta acţionează exact după această reţetă a iluziilor vândute oamenilor", conchide liderul PNL.

Premierul grec Alexis Tsipras a anunţat joi seară că îşi dă demisia de la conducerea Guvernului şi a cerut organizarea de alegeri anticipate.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ