Alina Gorghiu: PMP și ALDE nu vor intra în Parlament

| 11 noi, 12:54

Președintele PNL, Alina Gorghiu, afirmă, într-un interviu acordat AGERPRES, că ziua în care se desfășoară alegerile parlamentare este una ,,păcătos poziționată'' și subliniază că votul pe liste pune accentul pe ,,brandul politic''.

Liderul PNL susține că formațiunea pe care o conduce este deschisă unei eventuale ,,alăturări'' a premierului Dacian Cioloș, după alegeri, și adaugă că noutatea sistemului electoral este una care poate, cel mult, ''să te încurce pe partea de bucătărie de campanie''.

În opinia sa, social-democrații fac o ,,greșeală de strategie'' nepropunând un nume de premier ''necompromis și neuzat'', iar PMP și ALDE sunt formațiuni care nu vor intra în Parlament după alegerile din 11 decembrie

 

Tag-uri: alde, Alina Gorghiu, PMP, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 aug, 04:44
unloazy
levitra and exercise
cialis prix levitra comparaison J Pharmacol Exp Ther 213 596 599, 1980
15 ian, 02:13
edudgeLix
stromectol gale efficace
ivermectin for dogs Truncation at 6 years of follow up did not materially change associations; thus, results including the full follow up time are presented

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ