Alina Gorghiu: România continuă să susţină Republica Moldova pe calea sa spre integrare europeană

| 08 iul, 19:12

România continuă să susţină Republica Moldova pe calea sa spre integrare europeană, a fost mesajul transmis de preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, într-o întrevedere cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu.

 

"O bucurie să îl revăd pe preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, domnul Igor Grosu! Mesajul meu în calitate de preşedinte interimar al Senatului României a fost că vom continua să susţinem Republica Moldova pe calea sa spre integrare europeană. Ţările noastre trebuie să fie unite în Uniunea Europeană!", a scris Alina Gorghiu, pe Facebook.
Alina Gorghiu a adăugat cele două părţi vor consolida cooperarea bilaterală parlamentară în vederea combaterii dezinformării şi a propagandei ruseşti, în vederea ajutării refugiaţilor ucraineni şi a condamnării ferme a atrocităţilor comise de Federaţia Rusă în Ucraina, precum şi în vederea promovării valorilor europene comune.
"România va fi mereu alături de Republica Moldova!", a concluzionat oficialul român.

 

Tag-uri: Alina Gorghiu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ