Alina Gorgiu: Va fi cea mai mizerabilă campanie de locale, axată pe atacarea unor candidaţi

| 02 mar, 12:40

Alina Gorgiu a vorbit la Adevărul Live despre schimbarea candidatului PNL la Primăria Capitalei. Acesta a spus că Orban are un potenţial mult mai mare decât Cristian Buşoi de a câştiga şefia Capitalei. Cât despre campania organizată de PSD pentru locale, copreşedintele PNL a declarat că va fi cea mai mizerabilă campanie de locale, axată în principal pe atacarea unor candidaţi şi nu pe proiecte.

 

"S-a făcut o analiză. În urma unei discuţii pe care am avut-o cu cei doi care s-au clasat primii în sondaj, am decis că potenţialul de a cştiga Capitala cu Orban este mult mai mare decât am merge cu Cristian Buşoi. Cristi a fost extraordinar de înţelept în această alegere. Mă bucur că a pus interesele PNL înaintea propriului proiect. Va fi alături de noi în campanie pas cu pas, clipă cu clipă", a declarat Alina Gorghiu la Adevărul Live.
În ceea ce priveşte campania organizată de PSD pentru locale, Gorghiu a catalogat-o ca fiind cea mai mizerabilă campanie de locale: "Va fi cea mai mizerabilă campanie de locale. Nu va fi o campanie de mesaj, de proiect, de substanţă, ci una axată pe atacarea unor candidaţi. Este singura campanie pe care PSD o ştie. Aveam totuşi alte aşteptări de la PSD. Ei aleg de fiecare dată un model de campanie agresiv, mizerrabil, cu atacuri la pesoană, un model care s-a dovedit a fi pierzător pentru PSD. Domnul Ponta spune despre trei sferturi din România că ar trebui să ajungă la puşcărie din pricina fricilor pe care le are din cauza domniei sale", a mai spus Alina Gorghiu.
Copreşedintele PNL a mai dezvăluit faptul că Buşoi ar fi fost potrivit pentru preluarea Primăriei Sectorului 1, pe care ar fi câştigat-o fără probleme:
"I-am propus candidatura la unul din Sectoare. Mi-ar fi plăcut să-şi asume candidatura la Primăria Sectorului 1. Ar fi câştigat-o fără probleme. A reuşit performanţa ca în câteva luni să devină unul din liderii PNL. Are o credibilitate bună, are o notorietate foarte mare, ar fi putut să meargă pe orice opţiune de sector. N-a dorit. O mare parte din proiectul lui Buşoi va fi preluat de Ludovic Orban", a zis Gorghiu.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ