Amanta lui Gheorghe Nichita, NOI ACUZAŢII la adresa acestuia: A vrut să mă violeze în sediul Primăriei

| 24 iun, 14:58

Adina Samson, fosta iubită a primarului suspendat al Iaşiului Gheorghe Nichita, a precizat în plângerea penală depusă împotriva edilului că acesta ar fi supus-o mai multor agresiuni fizice şi psihice şi chiar ar fi încercat să o violeze în sediul primăriei.

Adina Samson arată în plângerea penală depusă la DNA împotriva primarului Gheorghe Nichita că edilul a supus-o de-a lungul anilor mai multor agresiuni de natură fizică şi psihică, încercând chiar să o violeze.

”În 9 octombrie 2014, aflându-mă în biroul său din Palatul Roznovanu (n.r. - unde se află sediul Primăriei Iaşi), Gheorghe Nichita a vrut să mă violeze, însă eu am refuzat şi m-am smuls din braţele sale, acesta reproşându-mi: «Nu mă repezi, hai, dă-mi cu ceva în cap», apoi continuând «am apucături animalice, tot ce faci tu e rău»“, a precizat Adina Samson în plângere.

Aceasta a mai menţionat că primarul a început presiunile şi avansurile faţă de ea imediat după ce a fost angajată în primărie.

Adina Samson precizează în plângere că iniţial a respins avansurile primarului, întrucât ştia că acesta este căsătorit şi pentru că între ea si el este o diferenţă mare de vârstă, însă în cele din urmă a cedat sperând că astfel presiunile asupra ei vor înceta.

”Folosindu-se de ascendenţa sa profesională pe linie ierarhică asupra mea, primarul municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita, a demarat o amplă acţiune de încercare de seducere a subsemnatei, în scopul determinării mele să iniţiez o relaţie amoroasă cu el. (...) Din acel moment viaţa mea a devenit un calvar greu de suportat, Gheorghe Nichita având un comportament extrem de agresiv la nivel fizic şi verbal“, se arată în plângerea penală depusă la DNA.

Adina Samson a mai afirmat că ar fi fost pălmuită de către primarul Gheorghe Nichita în iulie 2014, în timp ce se aflau într-un apartament deţinut de edil pe un alt nume, în cartierul Podu de Fier din Iaşi.

Adina Samson a ataşat la plângerea penală mai multe întregistrări audio.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ