Amatorism la CSM Bucureşti: jucătoarele merg în deplasare cu maşinile personale, în timp ce şefii chefuiesc la botezuri

| 06 mai, 08:44

Ceea ce s-a întâmplat la sfârşitul săptămânii trecute cu echipa de handbal CSM Bucureşti, în care bucureştenii au pompat peste 4,5 milioane de euro, este de domeniul incredibilului, fiind demonstrat încă o dată amatorismul managerial al celor din conducerea clubului, în frunte cu directorul Gabriela Szabo.

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti, având în lot jucătoare remunerate lunar cu 10-15.000 de euro, a fost umilită la Buzău de echipa locală Gloria, cu 29-21, pierzând astfel şi ultima şansă de a mai spera la câştigarea campionatului. Numai că umilinţa de la Buzău  a fost precedată de o situaţie incredibilă şi de neacceptat la un club cu mari pretenţi în Europa. Autocarul cu care echipa Capitalei ar fi trebuit să facă deplasarea la Buzău a rămas fără aer condiţionat, iar următoarea maşină urma să vină peste o oră, dar s-ar fi intrat în criză de timp. Astfel, s-a luat hotărârea de a se pleca spre Buzău cu maşinile personale ale jucătoarelor. Însă, ceea ce demonstrează batjocura şi amatorismul managerial este faptul că şeful compartimentului Handbal de la CSM Bucureşti, impus de Gabriela Szabo, fostul subofiţer de poliţie Andrei Nicolae Luca, n-a catadicsit să meargă la meci, preferând să fie prezent la un botez de unde a şi postat câteva imagini pe un site de socializare. În timp ce echipa nu ştia cum să ajungă la Buzău, acesta petrecea de mama focului, iar jucătoarele sunt neplătite de mai bine de trei luni de zile. Surprinzător, până acum nimeni de la CSM Bucureşti, în special Gabriela Szabo şi şeful de la handbal, Andrei Luca, n-au dat socoteală pentru dezastrul de la secţia de handbal în care s-au pompat peste 7.000.000 de euro, asta în timp ce echipa de fete a pierdut calificarea în finala Ligii Campionilor,a ratat campionatul şi Super Cupa Românei, iar băieţii au pierdut Cupa României, dar şi campionatul.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ