Ambasadorul american Hans Klemm, fotografiat cu STEAGUL SECUIESC!

| 14 sep, 10:30

Deputatul fugar al UDMR, Markó Attila, a publicat marţi seară pe Facebook o fotografie cu ambasadorul american la Bucureşti, Hans Klemm, la Sfântu Gheorghe, cu steagul secuiesc. El a shăruit o fotografie publicată de primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, care s-a întâlnit cu Klemm şi apare în fotografie, fiind primul din stânga, scrie Flux24.ro

De asemenea în fotografie mai apar şi alţi politicieni UDMR.

Klemm se află într-un turneu în Covasna şi Harghita.

"Este prima mea vizită, în calitate de ambasador al SUA în România, în judeţul Harghita. Am sperat să ajung mai devreme, dar mă bucur, împreună cu soţia mea, să fim astăzi aici. Eu sunt, până la urmă, ambasador în toată România, nu doar la Bucureşti şi de aceea este foarte important pentru mine să vizitez regiuni din România, în special unde trăiesc minorităţi etnice, cum ar fi Harghita şi Covasna, unde voi petrece un timp aici", a declarat ambasadorul Hans Klemm, după întâlnirea pe care a avut-o cu preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba şi cu primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman.

Hans Klemm a declarat la o conferinţă de presă că în ultimele două zile a avut întâlniri cu oficialităţile din judeţele Covasna şi Harghita şi a obţinut informaţii legate de viaţa economică şi socială a zonei.

El a mai menţionat că rolul său, în calitate de ambasador, este de a strânge relaţiile dintre România şi Statele Unite ale Americii, de a promova prosperitatea economică şi democraţia, iar în context a subliniat că printre valorile democraţiei se numără respectul faţă de minorităţi, libertatea religiei, libertatea presei, libertatea de exprimare, etc.

Gestul ambasadorului american la Bucureşti survine la scurt timp după declaraţiile controversate ale ambasadorului SUA la Chişinău.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ