Ambasadorul Hans Klemm: Îl încurajez pe președintele Donald Trump să viziteze România

| 05 apr, 15:48

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm, a declarat miercuri, la Botoşani, că îl va încuraja pe noul preşedinte american, Donald Trump, să viziteze România.

Şeful diplomaţiei americane în România a declarat că o vizită a liderului american în ţara noastră ar reprezenta 'o mare realizare'. 

”A trecut foarte mult timp de când un preşedinte american a venit ultima oară aici şi ar fi o mare realizare dacă acest lucru s-ar întâmpla. Mi-ar plăcea foarte mult să îl încurajez pe noul preşedinte să viziteze România. Nu ştiu dacă acest lucru se va întâmpla, dar ţin degetele încrucişate pentru asta”, a declarat Klemm, care a avut miercuri o întrevedere cu administraţia publică locală din Botoşani.

Hans Klemm a confirmat că autorităţile române au lansat o invitaţie oficială către Donald Trump, însă decizia finală aparţine şefului de la Casa Albă.

Diplomatul american se află la Botoșani, unde s-a întâlnit cu primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Liviu Toma, subprefectul Daniela Beclea, precum şi cu preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură, Dorin Romeo Floareş.

În cursul dimineții, ambasadorul american a vizitat Mănăstirea Agafton.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ