Ambasadorul SUA, despre condamnarea lui Dragnea: PSD să-și respecte criteriile de integritate

| 26 apr, 13:22

Condamnarea liderului PSD, Liviu Dragnea, la 2 ani de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumul a creat intrigi în partid. Contestat de Valeriu Zgonea, dar susținut de alți colegi în funcția de președinte al partidului, dragnea a decis să-și continue treaba la cârma social-democraților.

Din exterior, situația nu este văzută cu ochi buni. Ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, a declarat pentru Europa Fm că social democrații ar trebui să respecte criteriile de integritate pe care și le-au stabilit anul trecut.

„Decizia aparține partidului. Știu că anul trecut și-au stabilit mai multe criterii de integritate. Cred că partidul ar trebui să fie sincer în ceea ce privește implementarea acestor criterii de integritate”, a spus oficialul american.

Amintim că PSD a adoptat anul trecut o serie de criterii de intergritate care spun că unui membru de partid condamnat definitiv i se poate retrage sprijinul politic, poate fi suspendat din funcția politica sau poate fi chiar exclus din partid.

Pe de altă parte, Dragnea a rămas în fruntea partidului chiar dacă vineri, 22 aprilie, a fost condamnat definitiv de ÎCCJ la 2 anid e închisoare cu suspendare în dosarul Referendumul, pentru fraudarea consultării populare privind demiterea lui Traian Băsescu, președintele României la acea vreme.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 apr, 19:00
tyrex
Ciocul mic mister ambasador , Dragnea nu a comis nici un delict din contra bashinescu si gasca lui de servitori murdari si cozile voastre de topor au incalcat legea dar voi si mafiotii aia de la Bruxelles a-ti facut "mucles" .Veziti de treaba ta si nu te mai baga ca musca in k...l calului unde nu-ti fierbe oala si unde nu esti acreditat sa vorbesti. Uita-te in gradina ta inainte sa iti dai cu parerea asa ca sa te aflii in treaba si sa nu-ti scape nici o ocazie sa reafirmi statutul de sluga nevolnica si colonie iudeoricana a Romaniei.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ