Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, a aprins lumânări pentru victimele incendiului din Club Colectiv

| 01 noi, 13:02

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, a mers la locul tragediei produse vineri seară în Capitală, unde a adus flori şi a aprins lumânări.

Diplomatul a arătat că este profund impresionat de ceea ce s-a întâmplat.

Ambasada SUA în România a transmis sâmbătă condoleanţe familiilor, prietenilor şi cunoştinţelor celor care şi-au pierdut vieţile în incendiul produs vineri seară la un club din centrul Bucureştiului.

"Ambasada Statelor Unite ale Americii a aflat cu profundă tristeţe despre teribila tragedie de azi-noapte dintr-un club din centrul Bucureştiului. Transmitem cele mai sincere condoleanţe familiilor, prietenilor şi cunoştinţelor celor care şi-au pierdut vieţile. Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă de asemenea către numeroasele persoane rănite, care, sperăm, se vor recupera cât mai rapid", a transmis ambasada într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Ultimul bilanţ al incendiului de vineri seară din Club Colectiv arată 29 de persoane decedate, după ce două tinere, una aflată în Spitalul Bagdasar Arseni, iar alta la Spitalul de Arşi, au murit, duminică dimineaţă, şi alte 146 de persoane rănite, internate la acest moment la spitalele din Capitală.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ