Amendamentul la Codul de procedură penală, respins de deputaţi

| 01 iul, 2013

Plenul Camerei Deputaţilor a votat, astăzi, articolul 559 al proiectului de lege pentru punerea în aplicare a Codului de procedură penală în forma propusă de comisie, eliminând astfel amendamentul din cauza căruia săptămâna trecută proiectul a fost retrimis la Comisia juridică pentru raport suplimentar.

"Judecătorul de cameră preliminară este judecătorul care, în cadrul instanţei, potrivit competenţei acesteia, verifică legalitatea trimiterii în judecată dispusă de procuror".

În acest fel, plenul a eliminat dintre competenţele judecătorului de cameră preliminară 'verificarea temeiniciei' trimiterii în judecată dispusă de procuror, amendament pentru care proiectul de lege a fost retrimis săptămâna trecută la Comisia juridică pentru raport suplimentar. Rezultatul votului a fost 201 voturi pentru, 29 împotrivă şi 20 de abţineri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ