Americanii dau startul SCUMPIRII creditelor în toată lumea

| 14 iun, 10:22

FED (Sistemul de bănci centrale din SUA) dă startul scumpirii creditelor în toată lumea! Federal Reserve, banca centrală a Statelor Unite, a majorat, miercuri, de la 1,75% la 2%,  ratele dobânzilor pentru dolar. O mișcare anticipată de pietele externe, informează realitateafinanciara.net

Banca Centrală a SUA dă startul scumpirii creditelor în toată lumea! FED a marcat încă o piatră de hotar în evoluția de la politicile utilizate pentru a lupta împotriva crizei financiare și a recesiunii din 2007-2009 până la cerințele actuale ale economiei americane.

Odată cu majorarea ratei dobânzii de referință cu un sfert de punct procentual banca a anunțat că și-a retras angajamentul de a păstra rata dobânzii la un nivel scăzut, pentru a stimula economia, dar a semnalat, totodată, că va tolera un nivel al inflației ceva mai ridicat, cel puțin până în 2020.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ