Amiralul Ferguson transmite condoleanțe familiilor celor doi militari români uciși în Afganistan

| 11 mai, 14:01

Șeful Comandamentului NATO de la Napoli, amiralul Mark Ferguson, a transmis, miercuri, condoleanțe familiilor și colegilor celor doi militari români uciși pe 7 mai în Afganistan.

"Transmit condoleanțe familiilor și camarazilor celor doi militari români din Forțele pentru Operații Speciale care și-au pierdut viața la datorie în misiunea NATO Resolute Support din Afganistan. Noi, toți aliații, ne vom aminti sacrificiul lor și le vom fi veșnic recunoscători pentru ceea ce au făcut pentru țara lor și pentru NATO", a declarat Ferguson, la Comandamentul Multinațional de Divizie Sud-Est, unde se desfășoară exercițiul Dacian Lynx 2016.

Oficialul NATO a amintit, în acest context, și "marile sacrificii" pe care România le-a făcut în a sprijini, în trecut, și alte misiuni ale Alianței.

Doi militari români și-au pierdut viața și un al treilea a fost rănit în urma unui incident care a avut loc sâmbătă, ora 10,45, în apropiere de localitatea Kandahar, pe timpul executării unei misiuni de instruire a polițiștilor afgani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ