Ana Birchall promovează femeile în afaceri alături de o prestigioasă organizaţie internaţională

| 08 aug, 2013

Deputatul PSD Ana Birchall, membru în Global Advisory Board al prestigiosului ONG  WEConnect International, susţine alături de această organizaţie promovarea afacerilor înfiinţate şi dezvoltate de femeile din România.

„Mă bucur să anunţ că în cadrul întâlnirii trimestriale a Global Advisory Boardului WEConnect International am solicitat şi am primit susţinerea unanimă pentru a promova afacerile înfiinţate, dezvoltate şi conduse de către femeile din România, inclusiv din mediul rural” a declarat Ana Birchall cu ocazia întâlnirii trimestriale a Global Advisory Boardului WEConnect.

WEConnect International este unul dintre cele mai importante ONG-uri internaţionale care susţine companiile (şi produsele acestora) înfiinţate, dezvoltate şi conduse de femei. WEConnect International este înfiinţat şi susţinut de nume mari din lumea afacerilor din Statele Unite, Asia şi Europa, cum ar fi: Apple, IBM, Microsoft, HP, Boeing Company, Coca-Cola,  Exxon Mobile, DELL, Intel, RBS, Goldman Sachs, Pfizer, Johnson & Johnson, Wallmart, Master Card şi mulţi alţii.

„WEConnect International este un ONG de talie mondială care are ca misiune promovarea antreprenorialului feminin. În calitate de deputat am susţinut necondiţionat egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi şi consider că este foarte important ca şi în mediul privat să încurajăm cât mai multe femei să-şi înfiinţeze şi să îşi dezvolte propriile afaceri şi mă onorează sprijinul primit din partea WEConnect International”, a ţinut să sublinieze deputatul PSD.

Ana Birchall a făcut un apel către toate femeile de succes din România care au reuşit să dezvolte afaceri performante, care au reuşit să răzbată în lumea afacerilor, o lume care nu demult era considerată a bărbaţilor, să vină alături de ea în această iniţiativă de a promova femeia de afaceri din România şi de a încuraja, inclusiv din mediul rural, promovarea produselor tradiţionale româneşti.

"Trebuie să profităm inteligent de bogăţia şi de potenţialul comercial pe care produsele româneşti, mai ales cele tradiţionale îl au, iar femeile sunt, în opinia mea, cele mai bune ambasadoare în acest sens ”, a mai declarat Ana Birchall .



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ