DNA a deschis un dosar pentru nerecuperarea prejudiciului în cazul Voiculescu

| 02 feb, 14:22

Direcția Națională Anticorupție (DNA) s-a sesizat din oficiu privind neexecutarea de către ANAF a hotărârii judecătorești dată în cazul lui Dan Voiculescu în dosarul ICA, au declarat surse judiciare

Procurorii DNA s-au autosesizat în cazul Voiculescu deoarece nu s-a executat sentința în cazul lui Dan Voiculescu. După ce au văzut că prejudiciul din cazul lui Dan Voiculescu nu a fost recuperat, procurorii DNA s-au autosesizat și au deschis un dosar pentru neexecutarea sentinței. Urmează să se stabilească care sunt cauzele care au dus la această situație, la nerecuperarea prejudiciului, deoarece din cele 60 de milioane de euro, doar 1% a fost recuperat până acum de către stat.

Tot la DNA există și o adresă transmisă de unul dintre judecătorii care au avut spre soluționare acest dosar, Camelia Bogdan, o adresă în care se arată maniera prin care s-ar putea recupera prejudiciul.

Dan Voiculescu şi televiziunile sale au deschis procese în instanţele civile de la Tribunalul Bucureşti, prin care au blocat procesul de recuperare, iar chiria pe sediul Antenei 3 în acest moment, potrivit site-ului Româniacurată.ro citat de B1 TV, o încasează tot Dan Voiculescu.

După un an şi jumătate de la sentinţa definitivă de condamnare şi recuperare a prejudiciului din dosarul lui Dan Voiculescu, statul român a reuşit să recupereze doar 1 la sută din totalul de 60 de milioane de euro. Până acum, Fiscul a valorificat o vilă din Predeal a Cameliei Voiculescu pentru 400.000 de euro şi un apartament din Kiseleff al acestuia pentru aproape 350.000 de euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ