Andra se reprofilează: Cu ce vrea să se ocupe artista de acum înainte

| 15 ian, 17:48

Ca orice star adevarat, Andra  si-a inscris o marca si o sigla noua sub care ar putea din clipa in clipa sa se lanseze in afaceri de lux.

Sigla aleasa de Andra este litera A (culoare alba), sub care sta scris chiar Andra (culoare alba), totul asezat pe un dreptunghi vertical, rosu (Rubine Red C). Sub aceasta emblema Andra ar putea produce si lansa pe piata parfumuri, uleiuri esentiale, cosmetice, lotiuni pentru par, bijuterii, inclusiv cu pietre pretioase, ceasuri, genti, posete si accesorii pentru acestea, dar si articole vestimentare, imbracaminte, incaltaminte, palarii, sepci, bandane si alte asemenea acoperitoare ale capului.

De asemenea, acelasi logo il poate folosi si pentru managemantul afacerilor pentru artisti, organizarea de prezentari de moda, productii de clipuri publicitare, reclame si promotii, prezentarea de produse in magazine si medii de comunicare pentru retail, dar ar putea demara si investitii in domenii educative, de instruire sau divertisment, activitati sportive si culturale. Desigur, lista nu se incheie aici, pentru ca, odata inscrisa, sigla se poate aplica in mai multe si mult mai diverse domenii, desi cele de mai sus acopera plaja de interes a fanilor Andrei. Dupa marile modele din Vest, s-ar putea sa vedem foarte curand lansarea unui parfum Andra sau a unei linii de vestimentatie de foarte bun gust semnate de aceeasi incantatoare artista. Si, la cum vedem ca se misca lucrurile, este clar ca produsele Andra ar prinde foarte bine la marele public.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 ian, 07:45
lorica mihaila
Castigi din prima luna! 100-285 de euro lunar! sellectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare part-time sau full-time. Castigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima luna, iar activitatea este extrem de simpla. Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ