ANDREEA MARIN a împlinit 41 de ani. Şi-a scos de la naftalină pozele intime

| 22 dec, 17:44

Andreea Marin împlinește azi 41 ani și doi de când este căsătorită cu turcul Tuncay Ozturk. Cu această ocazie, vedeta și-a scos pozele intime de la sertar și le-a făcut publice.

Imaginile cu ea în fragedă pruncie au fost postate pe Facebook și au adunat numeroase aprecieri.

”Odinioara am fost asa. Au trecut de-atunci vreo cativa anisori. Iaca maine, adica peste 5 minute, fac ... doar 41! Sanatosi sa fim si sa (ne) iubim! Multi ani si buni cu totii sa traim!:)”, a scris zâna în dreptul imaginilor, care au strâns rapid mii de aprecieri și comantarii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 dec, 10:11
gabi
Consumata mama pt. anisorii astia.
23 dec, 11:19
Adrian Razvan Profir
Afaceri de acasa!
Oferim un sistem extra-eficient de instruire gratuita in care inveti rapid cum poti incepe afaceri de acasa. Cursul este total gratuit si te invata tot ceea ce iti trebuie pentru a sti cum sa pornesti afaceri de acasa! Cand vrei cu toata seriozitatea mai multe detalii, cauta-ne la adresa de email: [email protected]
22 dec, 19:31
sorin
Cum sa faci bani in timpul liber!
Cum sa faci bani in timpul liber! Oportunitatea anului vine acum printr-un senzational curs online si GRATUIT care te invata repede si usor cum sa faci bani in timpul liber! Citesti cateva lectii foarte captivante care te invata pas cu pas cum sa faci bani in timpul liber! Cand vrei si tu foarte mult acest curs, cere mai multe informatii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ