Andreea Paul: Dacă aş ataca-o pe Udrea, opoziţia ar fi vizibilă

| 14 mai, 2013

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul a spus, azi, că dacă ar face opoziţie atacând-o pe Elena Udrea, ar fi extrem de vizibilă.

"Cine se revendică de dreapta, dar alege să atace principalul partid de centru dreapta, PDL, principalul partid de opoziţie, nu face altceva decât jocurile USL. Fiecare se hotărăşte de partea cui este, de partea USL sau de partea dreptei", a afirmat Andreea Paul, în contextul în care circulă informaţia că Elena Udrea cu mai mulţi parlamentari PDL vor să părăsească partidul pentru Mişcarea Populară.

Andreea Paul a adăugat că dacă ar face opoziţie atacând-o pe Elena Udrea, ar fi extrem de vizibilă, dar nu asta înseamnă să faci opoziţie.

"Opoziţia nu se face la colegi, ci la USL, noi avem argumente pentru a construi această opoziţie temeinic, avem proiecte, avem soluţii şi le dezbatem punctual. Am început cu agricultura, continuăm cu regionalizarea, cu dezvoltarea economică, cu modificarea Constituţiei", a mai spus Andreea Paul, comentând declaraţia Elenei Udrea potrivit căreia PDL nu face opoziţie cu adevărat pentru că are deficit de comunicare.

La rândul său, deputatul democrat-liberal Gheorghe Ialomiţianu a spus că PDL este un partid de centru-dreapta şi toţi cei care vor să facă opoziţie au loc în acest partid.

Deputatul Elena Udrea a spus, în urmă cu câteva zile, că încercările PDL de a face opoziţie nu sunt vizibile, între cauzele care au condus la această situaţie fiind, în opinia sa, îndepărtarea conducerii partidului de Traian Băsescu şi slaba strategie de comunicare.

"Încercăm să facem opoziţie, însă, din păcate, nu este prea vizibilă opoziţia pe care PDL o face. Văd că sunt colegi foarte determinaţi să se poziţioneze critic la adresa USL-ului. (...) Avem moţiunile simple, o încercare de moţiune de cenzură, apariţii la televizor, dar, din păcate, nu este suficient de mult probabil pentru presă, pentru că nu prea suntem preluaţi. O acţiune cum a fost cea de miercuri, prezentarea Cărţii negre a guvernării USL, din păcate, a beneficiat de atenţie mediatică zero şi s-a ratat un bun moment de a critica guvernarea USL", a declarat Elena Udrea la sfârşitul săptămânii trecute.

Ca soluţie pentru redresarea situaţiei, Udrea vede necesitatea ca PDL să elaboreze un "discurs relevant", strategie care ar trebui gândită de reprezentanţii departamentului de comunicare al partidului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ