Andreea Paul: Dacă privatizarea CFR ar fi fost corectă, Ponta n-ar fi plasat-o spre CSAT

| 27 iul, 2013

Victor Ponta "se spală pe mâini de un eventual eşec al privatizării CFR Marfă plasându-l spre CSAT", crede prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul.

"Victor Ponta este un personaj din ce în ce mai puţin credibil, una spune dimineaţa, alta spune la prânz şi cu totul altceva seara, încearcă să îşi asume succesele altora, iar de propriile eşecuri se spală pe mâini, cum e în cazul privatizării CFR Marfă. Dacă privatizarea CFR Marfă ar fi fost una corectă şi una de succes nu ar mai fi stat pe gânduri s-o plaseze în curtea CSAT-ului, dimpotrivă, şi-ar fi asumat-o în nume personal şi ar fi defilat cu ea pe toate canalele media. Acesta este de fapt guvernul USL, un trio al incompetenţei şi al corupţiei, un Victor Ponta incompetent, un Liviu Dragnea care, spun colegii lui, că a mătrăşit referendumul de anul trecut, şi un Relu Fenechiu, care înfundă puşcăria", a precizat, în discursul său Andreea Paul.

Democrat-liberala a mai subliniat faptul că sunt 34.000 de şomeri, după primele luni de guvernare USL, fapt ce nu concordă "cu milionul de locuri de muncă promis de Victor Ponta".

"De exemplu aici, la Râmnicu Vâlcea, când am venit ultima dată, am găsit o echipă de handbal, vicecampioană europeană. Acum nu mai există nicio urmă din acea echipă. Am găsit un combinat Oltchim care funcţiona şi aştepta nişte răspunsuri de la Bruxelles, pentru a urma paşii unei privatizări juste. Acum acest combinat nu mai funcţionează şi are deja peste 1.000 de şomeri. Am găsit ultima dată Râmnicu Vâlcea, un oraş care se afla în plină dezvoltare cu un număr extrem de redus de şomeri. Acum sunt peste 3.000 de oameni disponibilizaţi. Acestea sunt efectele guvernării USL la Râmnicu Vâlcea, un oraş în care după un an de zile primăria se află sub spectrul corupţiei", a mai spus Andreea Paul.

În ceea ce priveşte apariţia unor noi partide de dreapta, Andreea Paul a declarat că "unificarea Dreptei nu se face prin scindarea partidelor".

"Apar în ultima perioadă tot mai multe formaţiuni care se revendică a fi de dreapta. Aceste formaţiuni spun că pornesc demersurile reunificării Dreptei. Eu nu cred că Dreapta se reunifică prin scindarea partidelor. Eu am rămas în PDL şi aşa cum am spus de fiecare dată, 10 vieţi de aş avea tot în PDL aş sta", a mai adăugat prim-vicepreşedintele PDL.

Andreea Paul a fost invitată sâmbătă la Râmnicu Vâlcea în cadrul Consiliului de coordonare a Organizaţiei municipale a PDL, eveniment în care democrat-liberalii vâlceni îşi vor alege structura de conducere a PDL Râmnicu Vâlcea. Pentru funcţia de preşedinte al PDL Râmnicu Vâlcea există un singur candidat, actualul preşedinte, deputatul Romeo Rădulescu, fostul primar al municipiului Râmnicu Vâlcea până în vara anului 2012.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ