Andrei Caramitru, mesaj pentru PNL: Nu fiţi naivi, lăsaţi-i pe ei să guverneze. USR nu intră la guvernare

| 28 aug, 10:19

Andrei Caramitru le transmite un mesaj liberalilor, în care îi sfătuieşte să nu pice în capcana lui Victor Ponta şi să preia guvernarea de la PSD, mişcare ce ar duce la erodarea PNL şi la creşterea Pro România, care ar putea astfel să ajungă la guvernare după alegerile generale din 2020.

"MESAJ PENTRU PNL

Am fost consultant toată viața mea aproape, foarte bine plătit sa intervin in situații foarte complicate. Așa ca îmi permit să ofer acum un sfat prietenesc și dezinteresat celor din PNL.

Fraților, știu ca e tentant să preluați guvernarea acum. Un an la butoane, funcții; unii dintre voi sunt sigur sperați ca veți putea repara ceva din dezastrul actual. Însă - gândiți-vă bine. La ce vor de fapt și cine sunt Ponta și Tariceanu. Pentru că veți depinde 100% de ei, de voturile lor (fără nu există majoritate).

Ce vor Ponta și Tariceanu? Sa vă termine. Să vă distrugă. Va explic:

* vor sa vă dea postul de prim ministru pentru ca toate oalele sa fie sparte in capul vostru. Ei vor probabil doar Ministerul Dezvoltării și cel al Energiei (ca de acolo se fac bani multi și pot șantaja baronii PSD sa se transfere la ei)

* Va vor promite orice in negocieri. Reforma și tot. Însă - in parlament vor lucra împreuna cu PSD și vor bloca orice masura a voastră. Vor trece legi si mai groaznice decât cele de acum. Va vor acuza ca voi vreți sa tăiați dar ei vor “să dea”. Dacă ieșiți de la guvernare când realizați nenorocirea asta - o sa dea vina pe voi ca nu știți sa guvernați, ca trădați țara

* La anul - Ponta va face o mare coaliție de stânga sau va prelua mai tot ce e in PSD. Cu un nume nou frumos. Care va promite iar ca “dă” oamenilor și ca PNL a fost un dezastru la guvernare. Pe când el - Ponta - a fost așa de bun Prim Ministru, a încercat așa de mult să facă lucruri in ultima vreme dar voi nu l-ați lasat.

Așa ca - la anul - va creste iar PSD sub un alt nume și voi veți pierde la fel cum ați pierdut de nu știu câte ori. Nu fiți naivi. Va rog. Lăsați-i pe ei sa guverneze. Sa ne arate ce pot face. Și voi - împreuna cu USR - sa ii controlați prin vot din Parlament ca sa nu facă niște nefăcute.

Nu fiți naivi, fiți inteligenți oameni buni.

PS: sper ca intelegeti acum mai bine de ce USR nu va intra la guvernare. Ar fi nebunie curată", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.


Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ