Andrei Chiliman, sub control judiciar. NU mai are DREPTUL să fie primar două luni

| 20 iun, 11:51

Andrei Chiliman a ajuns, sâmbătă dimineaţă, la Secţia 1 de Poliţie, pentru a afla condiţiile controlului judiciar. Primarul sectorului 1 a aflat vineri noapte că a scăpat de arestul preventiv. El a declarat în faţa presei că toate acuzaţiile care i se aduc sunt "zero".

"Veţi vedea că totul este zero", a declarat Andrei Chiliman, în momentul în care a ajuns la Secţia 1 de Poliţie, pentru a afla condiţiile controlului judiciar, potrivit România TV.

La plecarea de la secţia de Poliţie, Andrei Chiliman a precizat că timp de două luni nu mai poate exercita funcţia de primar, dar că nu se gândeşte la demisie.

"Eu nu am dreptul două luni deocamadată să fiu primar şi o să se ocupe colegii mei pe perioada asta", a declarat Andrei Chiliman.

"Nu există niciun fel, nu există demisie", a mai răspuns Chiliman, la întrebarea dacă se gândeşte la demisie.

Chiliman a mai declarat că nu este vorba de "nicun fel de şpagă" în dosarul în care este cercetat. Primarul sectorului 1 va fi obligat să se prezinte de două ori pe săptămână la Poliţie pentru controlul judiciar.

"Nu are nicio legătură dosarul pentru care am fost chemat cu vreo şpagă. Nu există niciun fel de dovadă acolo. Să lăsăm justiţia să-şi facă trebuirle. Nu au existat bani, nu s-a luat şpagă, nu s-a dat şpagă. O să vin deocamdată de două ori pe săptămâna", a mai precizat Andrei Chiliman.

Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1 din Capitală va fi cercetat sub control judiciar după ce un judecător de drepturi şi libertăţi de a ICCJ a respins cererea de arestare preventivă a procurorilor DNA. Edilul a fost reţinut joi seară, iar vineri procurorii DNA l-au prezentat la ICCJ cu propunere de arestare preventivă pentru complicitate la trafic de influenţă şi constituire de grup infracţional organizat.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ