ANDREI GEREA a demisionat. Teodor Atanasiu va primi portofoliul de la Economie

| 07 feb, 2014

ANDREI GEREA, ministrul Economiei, a demisionat. Gerea a fost ministru timp de patru luni. Conform unor surse, cel care îi va lua locul este Teodor Atanasiu.

Senatorul liberal Teodor Atanasiu, fost ministru al apararii si fost presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), va fi propus vineri pentru functia de ministru al Economiei, au declarat, pentru Agerpres, surse din organizatia judeteana Alba a PNL.

In toamna anului trecut, numele lui Teodor Atanasiu, lider al PNL Alba din 1993, a fost vehiculat de presa ca un posibil inlocuitor al lui Varujan Vosganian, dupa ce acesta a demisionat din functia de ministru al Economiei. Vosganian a fost inlocuit atunci cu Andrei Gerea.

Invinuit intr-un dosar privind referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, Atanasiu a fost scos in ianuarie de sub urmarire penala de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru savarsirea infractiunilor de folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase de natura electorala partidului politic din care face parte, promisiunea, oferirea sau darea de bani, bunuri sau alte foloase in scopul de a determina alegatorul sa voteze in cadrul referendumului si asociere in vederea savarsirii de infractiuni.

Atanasiu a fost ministru al apararii in Guvernul Tariceanu. Ulterior, el a mai ocupat functia de presedinte al AVAS.

PNL va decide vineri in sedintele Biroului Politic si Delegatiei Permanente remanierea mai multor ministri liberali.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ